دسته‌بندی نشده

بیانیه بسیج دانشجویی حضرت رقیه (س) به مناسبت روز قدس

بیانیه بسیج دانشجویی حضرت رقیه (س) دانشگاه آزاد شهرستان مریوان
بسم الله الرحمن الرحیم
رهبر معظم انقلاب: با ظهور جبهه مقاومت کار بر رژیم صهیونیستی سخت شد و البته در آینده بسی سخت تر هم خواهد شد، ان شاءالله
روز قدس، یادآور یکی از ابتکارات امام عظیم الشأن انقلاب و عرصه نمایش قدرت امت اسلامی در حمایت از مظلومان عالم به ویژه فلسطین مظلوم و اعلام برائت از جبهه استکبار و در رأس آن رژیم صهیونیستی است. روزی که ندای توحید، تحقق بخش قدرت جدید در صحنه معادلات امروزی جهانی است.
روز قدس برای اسرائیل جنایتکار یادآور اتحاد و همدلی همه مسلمانان جهان است، از آن روزی که بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) با ابتکار خود آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس نامید، رژیم منفور و منحوس اسرائیل حساب کار دستش آمد و ترس تمام وجودش را احاطه کرد چرا که این عمل نوید پیروزی را به مردم مسلمان فلسطین می‌داد و رهایی قدس عزیز را از چنگال جنایتکاران وعده می‌داد. به راستی که صبح پیروزی نزدیک است و حاکمان سفاک و زورگو بدانند که با نسل‌کشی و رفتارهای نابخردانه نمی‌توانند جلوی طلوع خورشید زیبای پیروزی حق علیه باطل را بگیرند چرا که حق پیروز است. وای بر شما مدعیان دروغین حقوق بشر که جز زمانی که به نفع اهداف شومتان نباشد دم از حقوق بشر نمی‌زنید ‌مراسم بزرگداشت روز قدس را امسال در حالی برگزار می‌کنیم که هنوز داغ شهادت سردار رشید اسلام، شهید سلیمانی عزیز در دلهایمان جاریست. ما امت اسلامی تأکید میکنیم، دشمن شماره یک اسلام و حتی بشریت را آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی می‌دانیم و بر خود واجب و لازم میدانیم در راه شهید سلیمانی و پشت سر مقتدایمان حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای تا آزادی قدس شریف دست از مجاهدت و تلاش بر نداریم تا انشاالله زمینه ساز حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) بشویم.