بیانیه بسیج دانشجویی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

بیانیه روز دانشجو ، شورای تبین مواضع دفتر بسیج دانشجویی شهرستان مریوان

بازهم ماه آذر وبازهم بوی شهادت و بصیرت 16 آذر 1332 روزی است که سه دانشجوی دانشگاه تهران شهیدان احمد قنچی و مصطفی بزرگ نیاو شریعت رضوی  در اعتراض به دخالت آمریکا و انگلیس و سفر (نیکسون) معاون ریس جمهوری آمریکا به تهران همراه دیگر دانشجویان به پا خواستند.

انگار همین دیروز بود که دانشگاه تهران در خون غلتیده بود و دیوارهایش بوی خون به خود گرفته بود .

امروز دانشگاه بیش از هر زمان دیگری به استقلال و استکبارستیزی نیاز دارد و اما استقلال دانشجوی امروز نباید ابزار دست احزاب و گروه‌های سیاسی قرار بگیرد. چرا که دانشجو است و باید مستقلا جریان اجتماعی فراتر از گروه و حزب ایجاد نموده و آرمان‌های توام با واقع‌نگری را تا تحقق نهایی به پیش ببرد که در غیر این صورت ابزار دست گروه‌ها و احزاب که به دنبال کسب، حفظ و افزایش قدرت می‌باشند قرار خواهد گرفت و فاصله زیادی از ویژگی اصلی این جنبش یعنی استقلال پیدا خواهد نمود.

دانشجوهای روشنفکر و اگاهی های خود هرگز اجازه نخواهد داد دشمنان در امور داخلی وخارجی کشورشان دخالت کنند ملت همیشه هوشیار ایران همواره درصحنه حاضر است و همچنان که در 16آذر 1332 سه تن از دانشجویان آگاه و بیدار در راه دفاع از هوییت ملی خویش به پا خواسته و جان خود را فدا کردند و امروز مستکبران عالم با سلاح جنگ نرم و ناتوی فرهنگی در صدور ضربه زدن به انقلاب اسلامی ایران می باشند که در این جبهه دو هدف عمده را دنبال میکنند.

1. تخریب هویت ملی اسلاتمی و تضعیف انقلاب اسلامی از طریق تهدیدات فرهنگی سیاسی  اقتصادی
  2. جلوگیری از رشد وتوسعه علمی و تحقیقاتی

و در پایان بسیج دانشجویی دانشگاهای سطح شهرستان مریوان ، ضمن پاسداشت روز 16 آذر ، روز استکبار ستیزی ، عهد قدیمی خود را با مقام معظم رهبری و آرمانهای انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب تازه می کند و می افزاید دانشجویان و اساتید آگاه و بصیر با اتحاد و انسجام بیشتر و کوبنده تر از همیشه نفرت و انزجار خود را از سیاست های دولت مردان آمریکا و رژیم منحوس و نامشروع صهیونیستی اعلام خواهند کرد.

دفتربسیج دانشجویی شهرستان مریوان 16 آذرماه 1395