به مناسبت گرامیداشت روز معلم از اساتید نمونه واحد مریوان تجلیل شد .

🔺مورخ ۱۲ اردیبهشت به مناسبت روز معلم با حضور جناب آقای دکتر کاروان کریمی زاده ، ریاست واحد ، دکتر فرشید حبیبی ، معاون واحد و آقای سیروان حبیبی ، مسئول حراست دانشگاه در محل سالن جلسات حوزه ریاست با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از زحمات ارزنده اساتید نمونه قدردانی شد .
🔹دکتر کاروان کریمی زاده ، ریاست واحد ضمن عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات فرارسیدن روز معلم را به تمامی معلمان و اساتید تبریک و تهنیت عرض نمودند .
ریاست دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره علامه فقید ، استاد شهید مرتضی مطهری و تکریم مقام شامخ معلم گفت : اساتید و معلمان عزیز در این شرایط سخت و بسیار دشوار اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی به عنوان قشر اثر گذار و نخبه تمام تلاش خود را در حل مسایل و مشکلات جامعه و شکوفایی هرچه بیشتر استعدادهای دانشجویان بکار گیرند و ارتقاء هرچه بیشتر کیفیت آموزش مجازی و آنلاین را در این شرایط کرونایی از رسالت های خطیر این قشر معظم و فداکار تبیین کردند .
🔅گفتنی است در این جلسه ضمن بررسی همه جانبه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اساتید محترم ؛ آقایان دکتر مهدی یعقوبی ، عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی ، دکتر جهانبخش محمدی ، عضو هیات علمی گروه نقشه برداری ، دکتر محمد دانا سالم ، عضو هیات علمی گروه معماری ،آقای سه رکه وت عبدی ، مدرس مدعو گروه ریاضی و آقای توفیق قربانی ، استاد مدعو گروه حسابداری بعنوان استاد نمونه انتخاب و با اهداء لوح و شاخه گل از زحمات آنها قدردانی شد .

📌 روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان