دسته‌بندی نشده

برگزاری نشست بصیرتی سوم خرداد ، سالروز آزاد سازی خرمشهر

مورخ 98/02/31 راس ساعت 14:00 نشست بصیرتی و روشنگری با موضوع دستاوردها و توانمندی های دفاعی به مناسبت سی و ششمین سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور امیر سرتیپ دوم حمید رضا رحمت پور ، فرمانده تیپ 328 متحرک هجومی شهرستان مریوان ، روسای دانشگاه های آزاد اسلامی و پیام نور ، مسئول تشکل بسیج اساتید و دانشجویی ، اساتید هیات علمی و کارکنان دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد . در این نشست استاد رحمت پور موضوع آزاد سازی خرمشهر ، عملیات های فتح المبین و بیت المقدس را برای حضار تشریح و تبیین نمودند . استاد رحمت پور از رشادت ها ، دلاوری ها ، طراحان آزاد سازی خرمشهر و شهیدان گمنام روایت های ارزنده ایی ایراد نمودند . در پایان نشست ، امیر سرتیپ رحمت پور به اتفاق اساتید از نمایشگاه عکس و ایستگاه مطالعه با موضوع ” سوم خرداد و سالروز آزاد سازی خرمشهر ” بازدید نمودند .