اخباراخبار

برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت چهل و یکمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران

برگزاری مسابقات تیراندازی مجازی و طناب کشی 🔺 به مناسبت گرامیداشت چهل و یکمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مسابقات تیر اندازی مجازی و طناب کشی برگزار می گردد 🔹 شرکت اساتید ، کارکنان و دانشجویان محترم آزاد است . 🔶 به قید قرعه به تیم های برتر جوایزی اهداء می گردد . 🔺 علاقه مندان جهت ثبت نام از تاریخ 12 بهمن الی 16 بهمن به آقای آبروشن مراجعه فرمایند ✅ زمان و مکان برگزاری مسابقات طناب کشی : روز شنبه ، مورخ 19 بهمن 98 راس ساعت 13:00 در محوطه دانشگاه .

زمان و مکان برگزاری مسابقات تیراندازی مجازی : روز یکشنبه ، مورخ 20 بهمن ماه 98 راس ساعت 13:00 در گردان یکم امام علی (ع) واقع در پشت روستای بیله ، ورودی شهرک بهارستان ، نرسیده به مجتمع پردیس مسکن مهر نوبهار .