برگزاری مراسم معارفه و توجیهی دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

مراسم توجیهی دانشجویان جدیدالورود با حضور دکتر میراحمدی ، رئیس واحد ، دکتر نیکرفتار ، معاون دانشگاه ، آقای حبیبی ، مسئول حراست ، اساتید هیات علمی ، مدیران گروه های آموزشی ، کارکنان و دانشجویان محترم راس ساعت 10 صبح مورخ 14 آبان 98 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه با تلاوت قرآن کریم آغاز شد .

در ابتداء دکتر میر احمدی ، ریاست محترم واحد ضمن عرض سلام و خیر مقدم و تبریک مناسبت ماه ربیع الاول ، ماه ولادت حضرت محمد (ص) خدمت حضار ، از مجموعه ی عوامل اجرایی و برگزار کنندگان مراسم تشکر و قدردانی نمودند .

دکتر میر احمدی ، مشاوره با اساتید محترم هیات علمی ، بهره گیری دانشجویان از تجارب دانش آموختگان ، مشارکت درانجمن های علمی و فرهنگی و مطالعه ی دقیق آیین نامه ها و بخشنامه های دانشگاه را عوامل مهم پیشرفت دانشگاه دانستند .

دکتر میراحمدی با استناد به فرمایشات گهربار مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) خواستار رفع آفت هایی که فضای علم و دانش را تهدید می نماید ،تاکید نمودند . یکی از مهم ترین آفت ها سیاست زدگی و سیاست بازی است که طبق فرمایشات معظم له رسالت دانشجویان دوری جستن از این فضاها وروی آوردن جوانان به فضای سیاست گری است . لذا باید محیط دانشگاه محیط فهم ، تحلیل و آگاهی علمی و  سیاسی  باشد  و دانشجویان بایستی بینش و نگرشی مستقل داشته و از هرگونه سیاست زدگی بپرهیزند .

رئیس دانشگاه افزودند : مهم ترین ظرفیت امیدبخشی کشور ، نیروی انسانی مستعد ، جوان و کارآمد با زیر بنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی است  . لذا جایگاه دانشگاه به عنوان نهاد رفیع فرهنگی ، آموزشی و کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه پرورش این نیروی مستعد و متعهد است .

در ادامه پس از پخش تیزرهایی از گزارش عملکرد آموزشی و فرهنگی ، ظرفیت ها و امکانات دانشگاه ، دکتر نیک رفتار ، معاون محترم دانشگاه ضمن عرض سلام و خوشامدگویی به حضار ، کلیاتی از آیین نامه های آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی را برای حضار تشریح و تبیین نمودند .

مراسم با اجرای برنامه های هنری ( تئاتر به سرپرستی آقای وریا فلاحی و اجرای موسیقی به سرپرستی آقای آکو سبحانی ) به انجام رسید .