برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

مورخ 18 آذر 1398 مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور هیات رئیسه دانشگاه ، مسئولین ادارات شهرستان مریوان ، اساتید هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان محترم راس ساعت 10 صبح در سالن آمفی تئاتر ساختمان پژوهش برگزار گردید .

در این مراسم دکتر میراحمدی ، ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض سلام و خیرمقدم به حضار ، روز دانشجو را به تمامی دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض نمودند .

دگتر میر احمدی روز 16 آذر را نماد استکبار ستیزی معرفی کردند و رسالت دانشجویان و دانشگاهیان را در کنار تعلیم و تعلم ، اهمییت دادن به مسایل مهم کشور قلمداد کردند و افزودند دانشجویان در راه پیشرفت و توسعه کشور باید راه شهداء 16 آذر را ادامه دهند و با تجهیز خود به سلاح علم و فناوری بسترها و زمینه های ترقی و توسعه ایران اسلامی را فراهم نمایند .

در این مراسم با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان مریوان با تاکید بر موضوع آسیب های روانشناختی ، اجتماعی ،پزشکی و جرم شناسی فضای مجازی سخنرانی های ارزنده ایی توسط اساتید صاحب نظر ایراد شد و سپس دانشجویان به اجراهای هنری ورزش زورخانه ایی و پهلوانی پرداختند. در ادامه با اجرای مسابقه اطلاعات عمومی و اجرای تئاتر مراسم راس ساعت 12:00  به انجام رسید .