اخباراخبار

برگزاری جلسه هم اندیشی با موضوع بررسی اندیشه های سیاسی و فرهنگی اربعین حسینی، جهان آینده و افق های پیش رو

جلسه هم اندیشی با موضوع «بررسی اندیشه سیاسی و فرهنگی اربعین حسینی ،جهان آینده و افق های پیش رو .                                                                        جلسه هم اندیشی با حضور حجت الاسلام ‌المسلمین جناب آقای طاهری ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان ، جناب آقای زرین پرور ، دبیر اجرایی نهاد رهبری ، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای لطیفی ، نماینده محترم ولی فقیه در سپاه مریوان ، اعضاء هیات رئیسه دانشگاه ، اعضاء شورای هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه ، مسئولین بسیج اساتید و دانشجویی راس ساعت 9:00 صبح ، روز سهشنبه مورخ 15 مهرماه 1399 در سالن جلسات حوزه ریاست با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و تلاوت قرآن کریم آغاز شد  .

در ابتداء دکتر میراحمدی ، ریاست واحد ضمن سلام و خوشامدگویی به حضار ، ایام حزن انگیز اربعین حسینی را خدمت حضار تسلیت عرض نمودند .

ریاست دانشگاه گفت : شخصت امام حسین (ع) متعلق به پیروان یک مکتب و مذهب نیست ؛ ما به عنوان اهل تسنن فلسفه قیام امام حسین (ع) را استکبارستیزی و مبارزه با ظلم و ستم تفسیر می کنیم و برگزاری مناسبت های مرتبط با ماه محرم  را از الزامات فرهنگی می دانیم .

دکتر میر احمدی افزود : امام حسین (ع) نماد واقعی جوانمردی ،آزادگی و شجاعت است و سیل مشتاقان و عاشقان به سوی اربعین را سنبل اتحاد و آزادگی امت اسلامی تبیین نمودند .

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای لطیفی ، نماینده ولی فقیه در سپاه مریوان به عنوان سخنران اصلی جلسه ضمن عرض سلام و تسلیت اربعین حسینی خدمت حضار ، موضوع اربعین حسینی را از منظر سیاسی و فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار داد .

آقای لطیفی گفت : اربعین حسینی ؛ یک مراسم عبادی و مذهبی است و لبیک گفتن به سرور و سالار شهیدان ،حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است .  تمام پیروان ادیان و مذاهب از اقصی نقاط دنیا در این مراسم شرکت و با آرمان های امام حسین (ع) تجدید بیعت می کنند .

نماینده ولی فقیه افزود : پیروان و رهروان واقعی امام حسین (ع) با شرکت در مراسم عبادی اربعین یکصدا ندای استکبار ستیزی و مبارزه با ظلم و ستم را سرمی دهند و شباهت این مراسم عبادی با مناسک عظیمی نظیر حج در این است که در هردو مراسم فقیر و غنی یکی هستند ؛ رئیس و مرئوسی در کار نیست  و این نشان دهنده وحدت امت اسلامی است .

در ادامه اساتید هیات علمی و اعضای شورای هم اندیشی اساتید و نخبگان پیرامون موضوع جلسه به اظهار نظر و بیان آرای خود پرداختند .

در خاتمه حجت الاسلام و المسلمین آقای طاهری  ضمن عرض سلام و خیرمقدم به حضار ، ایام اربعین حسینی را تسلیت عرض نمودند و از تلاش های هیات رئیسه واحد مریوان در راستای تشکل شورای هم اندیشی اساتید و نخبگان تشکر و قدردانی نمودند .

آقای طاهری گفت : فلسفه تشکیل جلسات و کرسی های آزاد اندیشی تضارب آراء بین اساتید دانشگاه و ایراد نظرات موافق و مخالف پیرامون موضوع مورد بحث و بررسی است .

حجت الاسلام و المسلمین طاهری با استناد به آیه 249 سوره بقره که می فرماید “کم من فئته قلیله غلبت فئته کثیره باذن الله ” موضوع قیام امام حسین (ع) را به رشادت ها و دلاوری های صحابه حضرت رسول در غزوه بدر تشبیه کرد و گفت : در هردو حادثه با وصف اینکه از نظر آماری ادوات  و تجهیزات جنگی کفار و دشمنان از مسلمین بیشتر بوده ؛ اما چون اراده و مشیت خداوند متعال همراه یاوران راستین بوده است در هردو واقعه پیروزی از آن مسلمانان و پیروان واقعی و راستین اسلام بوده است .

رئیس نهاد رهبری ضمن اظهارد درود و سلام به ارواح طیبه شهداء هشت سال دفاع مقدس ، روح ملکوتی حضرت امام راحل و شهداء محروم استان کردستان افزود : انقلاب اسلامی ایران ریشه در عاشورا و اربعین دارد . در جنگ ایران و عراق با وصف اینکه چندین کشور از نظر لجستیکی پشتیبان رژیم بعث و صدام حسین بودند ، اما چون انقلاب اسلامی ریشه در دین خواهی ، آزادگی و دفاع از مستضعفین داشت پیروز شد .

حجت السلام و المسلمین طاهری افزود : حادثه اربعین پیروزی خون بر شمشیر و پیام رسان مظلومیت بود . قهرمان و پیام رسان عاشورا حضرت زینب (س) بوده است و این افتخار بزرگی برای زنان دنیا است که پیام رسان مظلومیت  یک زن بوده است .

جلسه راس ساعت 13:00 با ذکر صلوات بر محمد (ص) و آل محمد (ص) به انجام رسید .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

🌷تجلیل از زحمات و تلاش های سرکار خانم اوین خسروزاده ،مسئول دفتر بسیج دانشجویی خواهران حضرت رقیه (س) دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان ✳️ با حضور حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای طاهری ،مسئول نهاد رهبری دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان ، جناب آقای زرین پرور ، دبیر اجرایی نهاد رهبری ، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای لطیفی ، نماینده ولی فقیه در سپاه مریوان ،اعضاء هیات رئیسه دانشگاه .
🔆بازدید حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای طاهری و هیات همراه از نمایشگاه عکس پیشمرگان مسلمان و شهداء دفاع مقدس شهرستان مریوان .