برگزاری ایستگاه جذب و سلامت

? مورخ 13 مهر ماه 1395 کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد واحد مریوان ایستگاهی دومنظوره ای در دانشگاه آزاداسلامی این شهرستان برپا کرد، این ایستگاه با ارائه خدماتی از جمله  کنترل فشار خون، تست قند خون وهمچنین جذب و ثبت نام افراد علاقمند به فعالیت های عام المنفعه با حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان دکتر باقدم و اساتید دانشگاه کار خود را آغاز کرد .

دکتر باقدم ریاست دانشگاه آزاد شهرستان مریوان به عنوان اولین شخص  از خدماتی که در این ایستگاه ارائه میشد بهرمند شد .

باقدم در مورد فعالیت های جوانان و کانون دانشجویی گفتند :

این جوانان سرمایه های ما هستند که به صورت داوطلبانه و بدون چشم داشت مادی خدماتی عام المنفعه را به همنوعان خود ارائه می دهند، این امر مورد تحسین افراد جامعه قرار میگیرد .

وی افزود :

دانشگاه هم در انجام همچنین فعالیت هایی پا به پای جوانان ثابت قدم هست و در تمام برنامه ها حامی و پشتیبان این جوانان که به عنوان کانون دانشجویی هلال احمر در دانشگاه آزاد فعالیت میکنند می باشد و تا حد امکان این جوانان را یاری میدهیم .

در پایان گفت :

حضور جوانان در چنین فعالیت هایی نوید جامعه ای انسان دوست و با فرهنگ را میدهد که زاده ی دستان این جوانان مرزوبوم میباشد.

img_1798  img_1811 img_1814 img_1824 img_1826 img_1796img_1805img_1828