دسته‌بندی نشده

بازدید دانش آموزان مدرسه نمونه دولتی از دانشگاه آزاد اسلامی

مورخ 95/02/01 به مناسبت هفته مشاغل ، دانش آموزان مدرسه راهنمایی نمونه دولتی پیشگامان شهرستان مریوان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان بازدید نمودند . آقای رستمی کارشناس روابط عمومی واحد مریوان کلیاتی از تاریخچه تاسیس دانشگاه ، تلاش های دکتر محمد قربان کیانی به عنوان موسس ، تعداد رشته های آموزشی در مقاطع مختلف ، آمار دانشجو ، اساتید هیات علمی ، امکانات و شاخص های واحد مریوان  را برای دانش آموزان  ارائه دادند .  پس از بازدید دانش آموزان از آزمایشگاه ها و کارگاه ها و فضای آموزشی و اداری ، سالن سیمینار ، سالن آمفی تئاتر و چمن ورزشی دکتر رشیدی ، معاون آموزشی و دانشجویی در محل آمفی تئاتر نشست صمیمانه ایی با موضوع هفته مشاغل و ضرورت توجه به علم دانش و ادامه تحصیل در دانشگاه آزادا اسلامی واحد مریوان  را برای دانش آموزان برگزار نمودند .

IMG_3549 IMG_3548 IMG_3532 IMG_3513 IMG_3490 IMG_3502 IMG_3512 IMG_3507 IMG_3487

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.