اولین همایش بررسی مسایل جاری آموزش و ادبیات انگلیسی

اولین همایش بررسی مسائل جاری آموزش و ادبیات انگلیسی به همت انجمن علمی دانشجویان زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مریوان در شروع همایش، برگزاری اولین همایش زبان انگلیسی توسط دانشجویان را قابل تقدیر خواند و خواستار برگزاری  هرچه بیشتر فعالیت های علمی در دانشگاه جهت ایفای نقش فعال بعنوان نهاد تاثیر گذار اجتماعی شدند.

دکترعثمان باقدم در سخنان خود از اهمیت توجه به موضوع زبان انگلیسی و تسلط به زبانی غیر از زبان مادری در دنیای امروز سخن گفتند. ارتباط بین ملت ها ، فرصت های جدید شغلی ، پژوهش های علمی و تحصیلی و ارتباطات جهانی با استفاده از زبان رایج و بین المللی از دیگر دلایل نیاز توجه بیش از پیش به بهره مندی از یافته های علمی و پژوهشی نوین در رشته زبان انگلیسی است که ریاست دانشگاه آزاد مریوان در سخنان خود به آن اشاره کردند.  ایشان همچنین اظهار داشتند:  باوجود برگزاری اولین دوره همایش زبان انگلیسی سعی خواهیم کرد همایش های علمی در این رشته و سایر رشته ها را در آینده نزدیک برگزار کنیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان در سخنان خود ضمن گلایه از عدم همکاری سایر نهادها و اشخاص مرتبط با رشته زبان انگلیسی و عدم حضور در همایش های علمی اظهار داشتند برگزاری و اجرای این همایش توسط دانشجویان انجمن علمی زبان انگلیسی صورت گرفته و امیدوار هستیم اینگونه فعالیت ها تداوم داشته باشد.

در ادامه همایش دکتر امید ورزنده رییس مرکز کردستان شناسی دانشگاه آزاد و عضو هیئت علمی دانشگاه بعنوان سخنران اول همایش ، در رابطه با تعریف ساختارهای زبانی ، دسته بندی متون و ارائه راهکارهای موجود جهت ترجمه متون به ایراد  سخنرانی پرداختند.

دکتر اسدی و دکتر سعیدیان دیگر سخنرانان این همایش بودند که به ترتیب در مباحث آموزش زبان انگلیسی در دو موضوع روشهای تدریس زبان انگلیسی (CLT) و تحلیل روشهای نوین آزمون سازی رایانه ای در بهبود وضعیت آموزش زبان به ایراد سخنرانی پرداختند.

در حاشیه این  همایش ۶ مقاله پذیرفته شده ، از سوی ارائه دهندگان اجرا شد و با نظر هیئت داوران جناب آقای ناصر دولتیاری با ارائه مقاله در بخش ادبیات عنوان مقاله برتر همایش را کسب کردند و جناب آقای جمال مرادیان از اساتید سابق دانشگاه آزاد عنوان دومین مقاله برتر این همایش را بدست آوردند.

نکته قابل توجه کسب عنوان سومین مقاله برتر از سوی دانشجویان گروه زبان انگلیسی بود که الهام نقشبندی حسامی و اسرا خاوری مقام سوم مقاله برتر این همایش را کسب کردند.

به نفرات برتر لوح و جوایز نقدی از سوی انجمن علمی اهدا گردید.

در بخش کارگاه های تخصصی که بعد از ظهر برگزار شد ،کارگاه نقد ادبی توسط دکتر امید ورزنده دکترای ادبیات انگلیسی و کارگاه Dynamic Assessment توسط دکتر سعیدیان دانشجوی دکترای آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه علامه طباطبایی تهران و پژوهشگر برتر بنیاد نخبگان ملی ایران در سال ۹۶ برگزار شد که با استقبال علاقه مندان به زبان انگلیسی همراه بود.

این همایش از ساعت ۱۰:۳۰ صبح الی ۱۴ و کارگاه های تخصصی از ساعت ۱۵:۴۵ الی ۱۸ برگزار شد و به حاضران در کارگاه و همایش گواهی رسمی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی اهدا شد.

دکتر امید ورزنده با اظهار رضایت از سطح علمی و برنامه ریزی همایش با قاطعیت اعلام کردند دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان و دانشجویان این دانشگاه توانایی برگزاری همایش های منطقه ای و ملی را دارند و اعلام کردند آمادگی هرگونه همکاری در برنامه های آتی را خواهند داشت.

ایشان پس از پایان همایش یک روزه بررسی مسائل جاری آموزش و ادبیات انگلیسی ضمن اظهار رضایت اعلام کردند برای اولین بار در سطح استان کردستان است دانشجویان زبان انگلیسی همایشی علمی – تخصصی با حداقل امکانات و محدودیت های مالی و غیرمالی را به نحو مطلوب و امیدوارکننده مدیریت و اجرا کردند.