اولین جلسه معاون آموزشی و دانشجویی با پرسنل حوزه آموزش

مورخ 1396/02/12اولین جلسه معاون آموزشی (جناب آقای دکتر شایسته) با پرسنل حوزه آموزش در محل سالن جلسات دانشگاه  برگزار شد .

در ابتداء دکتر شایسته ، معاون آموزشی و دانشجویی از تلاش های همکارن حوزه آموزش تشکر و قدردانی نمودند . سپس مطالبی را در خصوص مسایل و مشکلات آموزشی و دانشجویی به ویژه حوزه های بایگانی  ، امور مشمولین ، فارغ التحصیلان و نقل و انتقالات برای همکاران یادآوری نمودند .

دکتر شایسته حوزه آموزش را  یکی از حوزه های بسیار مهم دانشگاه تلقی کردند و تاکید نمودند که در سال جاری به حول و قوه الهی ، همکاری  و تعامل پرسنل آموزش بتوانیم بیشترین خدمات رسانی را برای دانشجویان داشته باشیم و زمینه های تسریع و تسهیل خدمات دهی به ارباب رجوع را فراهم نماییم .

در ادامه ، کارکنان حوزه آموزش راهکارهای مناسب و پیشنهادات سازنده خود را در خصوص تسهیل روند امورات آموزشی و دانشجویی اعلام  نمودند .

درنهایت مقرر گردید که همکاران حوزه آموزش وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند و معاون آموزشی و دانشجویی  به صورت هفتگی بر فعالیت ها ی آنها نظارت داشته باشد .