اولین جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

اولین جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان راس ساعت 10 صبح مورخ 24/02/96 با حضور  حاج ماموستا فایق  رستمی ، نماینده خبرگان رهبری در استان کردستان ، هیات رئیسه دانشگاه ، مسئولین ادارات شهرستان مریوان ، اساتید و دانشجویان  برگزار شد .

دکتر باقدم ، ریاست واحد ضمن خیرمقدم خدمت مدعوین و تبریک مناسبت های ماه شعبان و  روز جوان گزارشی از اولین جشن فارغ التحصیلی را ارائه دادند .

حاج ماموستا فایق  رستمی ، نماینده خبرگان رهبری در استان کردستان ، به عنوان سخنران ویژه جشن فارغ التحصیلی  ،  ضمن تشکر از برگزار کنندگان جشن با استناد به آیات و احادیث شریف نبوی مخاطبان را به تحصیل علم و دانش ، مکارم اخلاق  و خدمت به جامعه بشری دعوت نمود  .

سپس برنامه ها با اجرایی موسیقی زنده ، شعبده بازی ، رقص دوازده سواره مریوان، مسابقه های شاد و مفرح ، اهداء جوایز به برندگان مسابقه  ادامه و در نهایت با اهداء تندیس و لوح به دانشجویان فارغ التحصیل مراسم به پایان رسید .