اطلاعیه مشترک روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی و سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1396

نظر به اینکه مقرر گردید ثبت نام و برگزاری آزمون فوق به صورت متمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور صورت پذیرد لذا آن دسته از داوطلبانی که متقاضی پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی می باشند، لازم است نسبت به انجام ثبت نام بر اساس اطلاعیه های آن سازمان و با توجه به دفترچه راهنمای شرکت در آزمون که از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی )www.sanjesh.org( اقدام نمایند. لذا در این خصوص توجه داوطلبان گرامی را به نکات ذیل معطوف می دارد : الف- ثبت نام و شرکت در آزمون 1- داوطلبانی که تا کنون نسبت به ثبتنام در سایت دانشگاه آزاد اسلامی اقدام ننموده اند لازم است از تاریخ 1395/10/01 منحصرا به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و نسبت به انجام ثبت نام خود اقدام نمایند . 2- داوطلبانی که در سایت دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام نموده اند ضرورت دارد مجددا در زمان اعلام شده در سایت سازمان سنجش نیز ثبت نام نمایند. بدیهی است هزینه ثبت نامی آنان در دانشگاه آزاد اسلامی عودت داده میشود . تذکر مهم : در صورت عدم مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و عدم تکمیل تقاضانامه ثبت نامی، از نظر دانشگاه آزاد اسلامی این افراد به عنوان داوطلب آزمون کارشناسی ارشد سال 1931 تلقی نخواهند شد و امکان شرکت آنان در فرآیند انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی وجود نخواهد داشت. 9- کلیه داوطلبانی که بر اساس توضیحات فوق نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام می نمایند، لازم است در تاریخ مقرر و بر اساس اطلاعیه های سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به دریافت پرینت کارت و شرکت در آزمون متمرکز اقدام نمایند. بدیهی است آزمون مستقلی توسط دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص برگزار نخواهد شد. ب- نحوه انتخاب رشته و پذیرش : 1- کارنامه تمامی داوطلبان آزمون مذکور توسط سازمان سنجش آموزش کشور بر اساس برنامه زمانی مندرج در دفترچه راهنمای آزمون از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد. 2- تمامی داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته باشند می توانند : 1-2 ( برای پذیرش در رشته / محل های دانشگاهها و موسسات آموزش عالی به جز دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به انتخاب رشته از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اقدام نمایند. 2-2 ( برای پذیرش در رشته / محل های دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب رشته از طریق سایت ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس )www.azmoon.org( به صورت مستقل و بر اساس دفترچه راهنمای انتخاب رشته و اطلاعیه های صادره توسط دانشگاه صورت خواهد گرفت. تذکر : بدیهی است امکان انتخاب رشته و پذیرش برای داوطلبان مجاز در هر دو سایت به صورت مجزا امکان پذیر خواهد بود. ج- سایر موارد : – چگونگی فرآیند عودت وجوه ثبت نام داوطلبانی که تا کنون از طریق سامانه ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به خرید کارت اعتباری ثبت نام نموده اند طی هفته آینده با انتشار اطلاعیه جداگانه ای اعلام خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی / روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور