اطلاعیه دوره مربیگری فوتبال درجه c ، زیر نظر فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

قابل توجه دانشجویان گرامی :

تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان  با همکاری فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و هیات فوتبال استان کردستان دوره مربیگری فوتبال درجه   C ایران را در نیمسال دوم تحصیلی 96-95 برگزار می نماید.

ضمنا” برای شرکت کنندگان گواهینامه معتبر مربیگری از طریق فدراسیون فوتبال جمهموری اسلامی ایران  صادر خواهد شد.

مدارک لازم برای ثبت نام:

• کپی شناسنامه – کپی کارت ملی – 5 قطعه عکس 4*3 برگه اشتغال به تحصیل ، کپی مدرک تحصیلی یا کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم.(کل مدارک برابر با اصل)

• تحویل مبلغ 000/750 تومان در یک پاکت سربسته برای دانشجویان

• تحویل مبلغ 000/800 هزار تومان برای متقاضیان غیر دانشجو در یک پاکت سربسته.

• مراجعه به آقای نوری مسئول تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه جهت مشاوره و تحویل مدارک .

محمد سیوان نوری

تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه