اطلاعیه ثبت نام در کانون های دانشجویی

اطلاعیه ثبت نام در کانون های فرهنگی دانشجویی

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان می رساند ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان و دفتر فرهنگ اسلامی  در نظر دارد جهت استفاده و بهره بردن از توانایی و استعداد دانشجویان واحد در امور فرهنگی ، ادبی ، هنری ، اجتماعی و مذهبی در قالب کانونهای دانشجوئی و گروه های دانشجوئی تئاتر ، موسیقی ، رقص محلی و تواشیح  و انجام فعالیت علاقه مندان در مراسمات مختلف در طول سال تحصیلی و ایجاد محیط پر شور و نشاط در محیط دانشگاه و توجه به اهمیت مقام دانشجو ، بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان علاقه مند به حضور در کانونهای مذکور می رساند جهت ثبت نام می توانند از طریق بخش کانونهای دانشجوئی سایت رسمی دانشگاه با تکمیل فرم عضویت ، نسبت  به ثبت نام در فعالیت دانشجوئی مورد علاقه خود اقدام نمایند ..

لازم به ذکر است در اولین گردهمایی دانشجویان ، انتخابات دبیران و اعضای شورای فرهنگی دانشجویان دانشگاه نیز برگزار و برنامه های سالانه کانون ها نیز مشخص خواهد شد . دانشجویان گرامی با مراجعه به دفتر کانونهای دانشجوئی در محل انتشارات سابق دانشگاه یا به کارشناس فرهنگی (آقای رستمی ) می توانند از شیوه فعالیت کانونها و برنامه ها اطلاع و آگاهی یابند .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان

وبسایت کانون های دانشگاه آزاد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.