اطلاعیه برگزاری آزمون های پایان ترم 9899 دانشگاه آزاد مریوان بصورت مجازی

باسمه تعالی
باپیگیری های هیات رئیسه ی محترم دانشگاه ،هماهنگی و کسب اجازه از دبیر محترم هیات امناء دانشگاه آزاد سلامی استان کردستان امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۹-۹۸واحد مریوان غیرحضوری شد.
به اطلاع دانشجویان محترم می رساند پیرو مکاتبات جناب آقای دکتر میر احمدی، ریاست محترم واحد مریوان در خصوص غیر حضوری برگزار کردن امتحانات پایان ترم با استناد به مصوبه جلسه شماره ۱۳۴۳۳/۳۴/۶۵ مورخ ۹۹/۰۳/۱۸ مدیر کل محترم مدیریت بحران استان کردستان با توجه به افزایش آمار همشهریان و دانشجویان در هفته جاری به ویروس کرونا(کووید ۱۹) جهت حفظ سلامت جسمی و روحی دانشجویان ، اساتید ، کارکنان و خانواده های محترم آنها و نیز با استناد به نامه شماره ۲۰۹۶/۶۶/۴۵۴۷ مورخ ۹۹/۰۳/۲۰ جناب آقای دکتر اقبال ، فرماندار و ریاست محترم ستاد بحران شهرستان مریوان با برگزار کردن امتحانات پایان ترم واحد مریوان به صورت غیر حضوری و آنلاین موافقت گردید .
**ضمنا یادآور می گردد دانشجویانی که به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند ، اداره امتحانات دانشگاه کلیه ی تمهیدات لازم (کارگاه و سایت های کامپیوتر متصل به اینترنت ) را برای این دسته ازدانشجویان فراهم نموده است .
در خصوص نحوه برگزار شدن امتحانات آنلاین لینک سامانه از طریق سایت دانشگاه و کانال های مجازی اطلاع رسانی می گردد .
**اجرای طرح تعاون آزمون ، طبق بخشنامه های صادره در واحد برگزار خواهد شد.

شرکت در آزمون انلاین برای ورود دانشجویان گرامی⭕️
.
❌مخصوص دانشجویان

دانشجویان گرامی

لطفا موارد زیر را مورد توجه داشته باشید:

🔰♻️🔰♻️♻️🔰♻️🔰

1⃣- برای شرکت در آزمون آنلاین ابتدا لازم است همانند ترم های گذشته از وضعیت آموزشی، مالی، نظام وظیفه و … خود اطمینان حاصل نمایید تا سیستم دسترسی لازم را فراهم نماید. تاریخ و ساعت شروع نهایی آزمون در کارت ورود به جلسه درج شده است. لذا لازم است کارت ورود به جلسه را تهیه نمایید.

2⃣- برای رفع مشکل مالی با شماره
09189767543(آقای محمدی)
بری رفع مشکل نظام وظیفه با شماره
09378418007 (خانم ارجمندی)

مشکلات بایگانی با شماره

09188746311(خانم باقدم)
برای رفع مشکل آموزشی با شماره
۰۹۱۸۸۷۶۲۹۲۰(خانم محمدی)تماس حاصل فرمایید.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

3⃣- برای هر آزمون راس ساعت و در تایم تعیین شده در ابلاغ امتحانات، به سامانه سیدای آموزش، مراجعه کرده و با رعایت زمانبندی به سوالات پاسخ دهید. چنانچه استاد درس شما توضیحاتی در ارتباط با امتحان داده باشد در ابتدا به عنوان هشدار نمایش داده خواهد شد که لازم است به آن توجه نمایید.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

4⃣- توجه کنید زمان برای پاسخگویی به هر سوال محدود است و میتوانید اطلاعات آزمون را قبل از شروع آزمون ببینید. محدودیت در اختصاص زمان متفاوت به سوالات مختلف وجود ندارد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
5⃣- پس از پاسخ دادن به سوال، گزینه ذخیره پاسخ ها را حتما انتخاب کنید. سایر موارد در ویدیو توضیح داده شده است.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

6⃣- توجه کنید امکان تغییر ترتیب سوالات برای دانشجویان یک کلاس و حتی تغییر در گزینه ها وجود دارد، بنابراین صرفاً بر اساس سوالات سامانه خود پاسخ ها را انتخاب نمایید.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

7⃣- قبل از شروع آزمون از رایانه یا گوشی هوشمند و همچنین ارتباط اینترنت مناسب خود اطمینان حاصل کنید و ترجیحاً از قبل تست نموده باشید.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

8⃣- چنانچه در طی آزمون با مشکلی مواجه شدید (ازجمله قطعی اینترنت) از طریق سیستم قابل رهیابی است. اگر در زمان آزمون مجدد ارتباط شما برقرار شود سوالات قبلی ذخیره شده و به ادامه پاسخگویی خواهید پرداخت.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

9⃣- چنانچه هرگونه سوال یا ابهامی در رابطه با آزمون آنلاین داشتید یا در فرآیند برگزاری آزمون شما خللی وجود داشت میتوانید با شماره ۰۹۱۸۹۷۴۳۷۵۷ مهندس بیننده تماس حاصل فرمایید .
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مریوان